Mikroneulaushoidot

Mikroneulaushoidossa ihon pintaan tehdään lukematon määrä mikroskooppisen pieniä reikiä = mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään tehoaineita syvälle eri kerroksiin. Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus tehostaa uuden kollageenin muodostusta, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Mikroneulaushoito - Järvenpää

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 2-6 viikon hoitovälein. Saat huomattavasti suuremman tehon mikroneulauksesta, kun stimuloivia ja aktivoivia hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme A-, C- ja E-vitamiinien käyttöä sekä mahdollisesti ihon kollageenin tuotantoa aktivoivaa lisäravinnetta.


Hoidot Amelinassa: 

TKN DERMAROLLER MIKRONEULAUSHOITO (sis. oman henk koht. rullan)

199€ 1 kerta / 60min
149€ 2-6 kertaa / 60min

Stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämä tehokas hoitokeino vähentää juonteita, kiinteyttää ihoa, uudistaa veltostunutta ja juonteista ihoa, pienentää ihohuokosia, kirkastaa sekä lisää ihon elastisuutta. Hoidolla saadaan myös erittäin hyviä tuloksia aknearpien hoidossa.

Hoidoissa käytetään Toskani Cosmeticsin medikaalisia ja esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita seerumeita ja hoitoaineita. Hoidossa käytettävät tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon, antaen maksimaalisen tehon ihon hoitamiseen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia.

Soveltuu käytettäväksi erilaisten ihon ongelmien hoitamiseen:

  • ihon ikääntyminen, rypyt ja juonteet
  • aknearvet, keloidit, tulehdusten jälkeiset arvet, paloarvet, raskaus ja venymäarvet
  • pigmentaatio
  • ihon kiinteyttäminen ja uusiminen
     

TKN Dermapen mikroneulaushoito

189€ / 60min kasvot ja kaula
89€ / 30min huultenympäryshoito
119€ / 30min silmänympäryshoito

Muodostaa uutta kollageenia-> iho kiinteytyy, aktiivisten aineiden imeytyminen tehostuu, ihon toiminta aktivoituu ja kantasolujen jakautuminen kiihtyy, pigmenttiläiskät pienenevät ja vaalenevat, arvet ja arpikudos korjaantuu, laajentuneet huokoset pienenevät, vahvistaa ihon paksuutta ja pintaverisuonistoa. Tehokas ja monipuolinen  hoito kynämallisella laitteella, hoitaa tehokkaasti myös silmänympärys- ja huulten ympärysalueen.